Csúcsnapló

…::Hegyibringa, via ferrata, freeride, sítúra::…

Login
RSS Feed

Rólunk

Viszonylag későn érő voltam a sportolás terén, de aztán annál nagyobb bátorsággal és kitartással csaptam a lovak közé. Tipikus mintapéldánya a sohasem késő elkezdeni felfogásnak. Becsületes foglalkozásom közgazdász, azon belül is termékmenedzserként élem hétköznapjaimat. 2008 óta sportolok aktívan, a természet szeretete miatt a szabadtéri sportok szerelmese vagyok. Imádom a hegyeket és mindenféle mozgásformát, amit megad számunkra, legyen az lábon, lécen vagy kerekeken. Nem szeretem a versenyzést, a hegyek túl csodásak ahhoz, hogy versenyekről szóljanak, és közben elfeledjük észrevenni a bennük rejlő értékeket. Mindezek ellenére célok vannak, sőt egyre nagyobbak, haladunk egyik hegycsúcsról a másikra, közben pedig itt tudósítunk…

Tudósítunk, mert bizony ketten vagyunk, de Milán nem hajlandó magáról írni, így „kénytelen” vagyok én átvállalni azt. Nos egyértelműen ő a hardabb vonal, aki a hegytetőn nem a kilátásban gyönyörködik, hanem azt keresi, hogy melyik a legnehezebb útvonal lefelé. Igazi hegyi remete, imád hóban sátorozni, sárban fetrengeni, éjszaka bringával vadkerítést mászni… és hát a freeride, az a mindene. Síoktató, lavinaszakértő (így mindig biztonságban vagyok) egyébként pedig radarmérnökként bütyköli az áramköröket, hogy mindenki biztonságosan utazhasson a légtérben.

Bármi van a fejedben, amit szívesen megosztanál velünk, keress bennünket a moni@csucsnaplo.hu vagy milan@csucsnaplo.hu e-mail címen!

Örülünk, hogy olvasol bennünket,

Móni & Milán